JustMet! door naar locatie finale Clash of the cover bands

Posted by Boy Brons on november 21, 2016 News | | No comments

Vrijdag 18 november mochten wij ons beste beentje voor zetten bij de eerste regionale voorronde van the Clash of the Cover Bands. Het werd een fantastische avond met veel publiek, veel goede muziek en een geweldige sfeer.

Middels de publieksprijs, de meeste stemmen vanuit het publiek, hebben wij ons bovendien weten te plaatsen voor de volgende ronde, de locatie finale, gehouden in maart 2017 wederom in Plan C! Wij zijn op pad gestuurd met goede opnames van ons optreden en een bijzonder scherp vakjuryrapport. We hebben dus voldoende aanwijzingen gekregen om in maart volgend jaar nog beter voor de dag te komen.

Zonder de steun van onze fans waren we niet zo ver gekomen, iedereen ontzettend bedankt voor de steun en we zien elkaar snel weer bij een volgend optreden!

Love,

JustMet!