Verslag eerste voorronde COTCB

Posted by Boy Brons on november 23, 2016 News | | No comments

Classic Rock coverband Mr. Man uit Rotterdam wint voorronde The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!

John Mayer coverband JustMet! uit Rotterdam met publieksprijs naar locatie-finale Podium Plan C

Vrijdag 18 november jl. vond in Podium Plan C in Rotterdam de 1e voorronde plaats voor Regio Zuid-Holland in het 13e seizoen van The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO! Vier geselecteerde bands gingen de muzikale strijd met elkaar aan en werden beoordeeld door de vakjury en het publiek. Bij de vakjury ging de overwinning naar 5-mans Classic Rock coverband Mr. Man uit Rotterdam. Het enthousiaste publiek koos voor 5-mans John Mayer coverband JustMet! uit Rotterdam. Beide bands plaatsten zich hiermee voor de locatie-finale van Podium Plan C die op zaterdag 6 mei a.s. wordt gehouden en waar de winnaars zich plaatsen voor de finale van Regio West Nederland in Podium de Vorstin in Hilversum. De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards’ worden beloond met o.a. een cd-contract met videoclip, coaching sessies, foto shoots en meerdere optredens in de Benelux.

JustMet! in Plan C RotterdamJustMet! in Plan C Rotterdam
JustMet! in Plan C RotterdamJustMet! in Plan C Rotterdam

De aftrap van deze 1e voorronde van Regio Zuid-Holland werd verricht door 5-mans John Mayer coverband JustMet! uit Rotterdam. Met prachtige uitvoeringen van nummers als Who Did You Think I Was, Perfectly Lonely en afsluiter Gravity wist de band het publiek te raken. Dit resulteerde in uiteindelijk de meeste publieksstemmen waardoor JustMet! als publiekswinnaar doorgaat naar de locatie-finale op zaterdag 6 mei a.s. Hier spelen de 7 beste bands van Zuid-Holland om een plaats in de finale van Regio West Nederland die wordt gehouden in Podium de Vorstin in Hilversum.

Voor het volledige verslag ga naar http://www.clashofthecoverbands.com/show/verslagen/item,832,Voorronde-West-2017.html