JustMet! presents John Mayer – Tour

Posted by Boy Brons on maart 21, 2017 News | | No comments

JustMet! presents John Mayer – Tour

Tour start op zaterdag 25 maart in The Irish Pub in Vlaardingen 
 
John Mayer heeft een nieuwe album uit en komt naar Nederland. Op 2 en 3 mei geeft hij 2 concerten in de Ziggo Dome. Zoals bekend zijn deze concerten in een kleine 10 minuten uitverkocht. Het was bijkans onmogelijk om via het directe kanaal, Ticketmaster, kaarten te verkrijgen. Uiteraard worden de kaarten nu op allerlei websites aangeboden tegen woekerprijzen. En daar baalt JustMet!, een John Mayer cover band van. Mocht u niet mee willen werken aan het in stand houden van dit corrupte kaarten systeem maar wel van de muziek van John Mayer willen genieten, vrees niet, JustMet! heeft de oplossing!

JustMet!

is een cover band, afkomstig uit de regio Rotterdam die sinds 2015 de nummers van John Mayer tot leven brengt. De band bestaat uit Cindy (vocals), Evert (drums), Hans (bas, backing vocals), Gerard (toetsen) en Boy ( gitaar). Toeval bestaat niet, zij hebben net hun eerste CD uitgebracht! 

Lol in goede muziek spelen

Sindsdien maakt het quintet stad en land onveilig met hun muziek. JustMet! speelt graag in (muziek)cafés en op openluchtfestivals. Ook in een intiemere, semi-akoestische setting komt de band uitstekend tot zijn recht. “Op een lager volume klinkt de muziek van John Mayer nog steeds fantastisch. Lol in goede muziek spelen en het contact met het publiek staan bij ons voorop. Niet het geluidsniveau”, zegt Cindy.

De Tour

Onder andere voor alle fans die naast het net hebben gevist heeft JustMet! een tour ingepland. Verschillende horecagelegenheden verspreid door het land worden aangedaan. De data en locaties zoals deze reeds bevestigd zijn:  25 maart The Irish Pub in Vlaardingen, 15 april Proeflokaal Faas in Rotterdam, 21 April Muziekcafé De Paap in Den Haag, 6 mei Plan C in Rotterdam, 13 mei Cafe ’t Vierkantje in Berkel en Rodenrijs. Vanaf eind mei is de band nog te boeken.  
 
De optredens vinden plaats in een intieme setting, cafés waar men van dichtbij de muziek van John Mayer kan meemaken, en worden gehouden in het weekend. Het is immers tijd voor een feestje. Het mooie voor muziekfans is dat jullie gratis naar een optreden kunnen gaan. Het geld dat je uitspaart kan besteed worden in je lokale café! 

Uitnodiging John Mayer

Op de dag van de optredens van John Mayer (2 & 3 Mei) speelt JustMet! in Amsterdam in een café naast de Ziggo Dome. Uiteraard hebben wij John Mayer uitgenodigd om te komen luisteren naar zijn muziek. Aan dit feit geven wij natuurlijk via sociale media, pers, etc. volop aandacht